Hvordan teste oljen i RecondOil-boxen

Testing av oljen i RecondOil Box er en enkel prosess som kan hjelpe deg med å bestemme kvaliteten og tilstanden til oljen.

Oil Cleaning systems fra Norsecraft Tec AS

Følg disse trinnene for å teste oljen din:

  1. Sørg for å riktig sette opp og koble RecondOil Box til utstyret ditt.
  2. Bruk den medfølgende dyppstaven til å trekke opp en prøve av oljen. Senk staven ned i oljen og hold den der i noen sekunder.
  3. Fjern dyppstaven fra oljen og tørk den ren med en klut eller papirhåndkle.
  4. Hold dyppstaven over en ren overflate og observer fargen og konsistensen til oljen. Sørg for at oljen er ren og klar, uten synlige forurensninger eller rusk. Hvis oljen ser mørk eller uklar ut, kan den være forurenset og trenger ytterligere behandling.
  5. For en mer detaljert analyse av oljen, bruk et testsett spesielt designet for oljeanalyse. Sett til side en liten mengde olje og legg den til en teststrimmel eller løsning. Deretter, observer endringen i farge eller les resultatene for å indikere tilstanden til oljen.
  6. Logg resultatene av oljetesten din i en loggbok eller regneark for å spore endringer over tid og identifisere potensielle problemer eller trender.

    SKF RecondOil , levert fra Norsecraft Tec AS - Bærekraftig bruk av industriolje

    SKF RecondOil Bytt til sirkulær bruk av olje

SKF RecondOil, levert fra Norsecraft Tec AS – Bærekraftig bruk av industriolje

Bytt til sirkulær bruk av olje

Ved å jevnlig teste oljen i RecondOil Box, kan du sikre effektivt utstyrsdrift og riktig vedlikehold av oljen din. Hvis du har spørsmål eller bekymringer om å teste oljen din, ikke nøl med å konsultere produsentens instruksjoner eller søke råd fra en kvalifisert tekniker eller oljeekspert.