DOPAG Nyhetsportal Siste nytt fra vår Dosering og Miksingsteknologi

Norsecraft Terc AS – Din leverandør av avanserte dispenseringssystemer

Dispenseringssystemer for alle materialer

Smøring, liming, tetting, potting og pakning i ett system

Hos Norsecraft Terc AS tilbyr vi et bredt utvalg av komponenter og 1K- og 2K-målesystemer for smøring, liming, tetting, potting og pakning. Alle systemer kan være delvis eller fullt automatisert, og integreres enkelt i produksjonslinjer. Våre ingeniører konfigurerer ditt måle- og blandesystem i henhold til materialet som behandles og dine mål.

Smøring og oljing

For påføring av fett og oljer setter vi sammen det optimale systemet fra vårt modulære produktsortiment – fra ulike materialforsyningssystemer og pumper til måleventiler, dispenseringsventiler og prosessovervåking. Vi leverer målesystemer for alle smøremiddelapplikasjoner, inkludert kontaktløs materialpåføring. Måleventiler og dispenseringsventiler i ulike former muliggjør påføring av punkter, perler eller spray i konsekvent kvalitet. Presise måleenheter sikrer pålitelig prosessovervåking av målesystemene og tilbyr høy reproduserbarhet, som er spesielt nødvendig i høyt automatiserte applikasjoner.

Liming, tetting, potting

For måling av lim, tetningsmidler og pottingforbindelser tilbyr vi forskjellige målesystemer med stempel-, gir- og eksenterskruepumper. De behandler lav- til høyviskøse materialer som epoxy, polyuretan eller silikon nøyaktig og pålitelig. Den modulære utformingen av målesystemene sikrer allsidig bruk i alle industrier. Blandingsforholdet og utslippsmengden kan varieres. En berøringsskjerm muliggjør praktisk overvåking og innstilling av alle relevante parametere. Alle vanlige systemer for forbehandling og etterbehandling, som plasma, oppvarming og kjøling, kan integreres.

Behandling av tetningsskum og termisk ledende materialer

For behandling av termisk ledende materialer bruker vi spesialmaterialer og belegg som er egnet for måling og blanding av svært slitende materialer. Vi har spesielt utviklet dynamicLine for dynamisk blanding av polymerreaksjonsmaterialer basert på polyuretan eller silikon. Det tilbyr en pålitelig løsning for automatisert serieproduksjon i forbindelse med pakning, liming og potting.

Er du på jakt etter det riktige målesystemet for din applikasjon? Våre eksperter vil gjerne konfigurere en passende og kostnadseffektiv løsning for deg.

Oversikt over bruksområder

Enten det er tannstenger, nakkestøtter, dør låser eller hjullager i biler, må alle smøres.

DOPAG tilbyr det optimale doseringssystemet for hver av disse bruksområdene.

Bonding + Sealing

Liming og tetting blir en stadig mer populær metode for å sammenføye komponenter uten skruer.

Med DOPAG-systemer kan applikasjoner realiseres på en pålitelig og presis måte.

I innkapsling brukes harpikser som silikon, polyuretan eller epoxy i flytende form.

For produksjonsprosessen tilbyr DOPAG ulike doseringssystemer.

DOPAG tilbyr pålitelige løsninger for produksjon av komposittfiberkomponenter, for eksempel RTM, filamentvikling, infusjon, pultrudering, osv.

Gasketing

Med dynamicLine og det nye dynamiske miksingssystemet tilbyr DOPAG en effektiv løsning for alle applikasjoner relatert til tetting.

 LSR: Injection Molding

 

Etterspørselen etter silikonprodukter produsert ved sprøytestøping av flytende silikon øker kontinuerlig.

For prosesseringen har DOPAG utviklet silcomix doseringssystemet.