LSR doseringsystem for sprøytestøping - Oppnå perfekt luftfrie og fargekonsistente silikonprodukter. Norsecraft Tec er din pålitelige leverandør av avanserte LSR doseringsløsninger. Våre skreddersydde systemer er designet for å sikre presis dosering og feilfri blanding av silikonmaterialer, noe som resulterer i høykvalitetsprodukter med jevn fargekonsistens. Vi forstår betydningen av å oppnå optimal produksjonsytelse og konsistente resultater, og vårt erfarne team står klare til å veilede deg gjennom valg og implementering av våre LSR doseringsløsninger

LSR doseringsystem for sprøytestøping

Perfekt luftfrie og fargekonsistente silikonprodukter

Applikasjoner

  • Bilindustrien og deres leverandører
  • Elektriske og elektroniske industrier
  • Hvitevarer
  • Luftfart
  • Medisinsk teknologi
  • Sanitærteknikk
  • Og mange flere

Doseringssystemer for LSR-dosering Den stadig økende etterspørselen etter silikonprodukter skyldes deres spesielle materialeegenskaper: de kan fortsatt formes selv etter den initielle prosesseringen. Siden mange produkter krever høy elastisitet, blir denne vesentlige forskjellen til mange andre materialer stadig viktigere. Videre kjennetegnes de ferdige produktene av sin høye temperaturstabilitet. Dette fører til en stadig økende bruk i mange forskjellige bransjer: fra bilproduksjon til husholdningsapparater og livsstilsprodukter. Siden flytende silikon har bare en liten reaksjon med andre materialer, egner det seg også perfekt til bruk innen medisinsk ingeniørvirksomhet.

En stor utfordring er det faktum at silikonen må tåle de påkrevde bruks temperaturene fra -60 til +300 °C. Dette krever meget presis og feilfri bearbeiding av den lavviskøse 2-komponent silikonen. Bearbeiding eller produksjon av flytende silikongummi (LSR) må utføres i svært strengt definerte prosesser, som tillater bare mindre avvik. Dette er den eneste måten de nødvendige egenskapene som høy elastisitet og fleksibilitet kan sikres. Videre er en presis prosessflyt essensiell for kontinuerlig fargemåling. Spesielt når det gjelder livsstilsprodukter, vurderes kvaliteten ofte basert på fargekonsistens.

DOPAG doseringsteknologi for LSR sprøytestøping Innenfor LSR hører DOPAG til verdens ledende leverandører av høykvalitets systemteknologi. Denne suksessen er også basert på vår langvarige erfaring innen bearbeiding av LSR for kravene til ulike bransjer.

Det nære samarbeidet med våre kunder og prosjektpartnere sikrer at våre systemer kan tilpasses nøyaktig til de individuelle applikasjonene, noe som muliggjør produksjon av førsteklasses og høykvalitetsprodukter.

SILCOMIX: VÅR LØSNING FOR BEHANDLING AV FLYTENDE SILIKON (LSR