Epoxyharpiksinnkapsling

Vi er eksperter på å sikre komponenter gjennom avansert innkapslingsteknologi. Med Dopag Metermix-systemet kan vi levere presis dosering og påføring av harpikser for å beskytte elektriske komponenter. Vår spesialisering i innkapsling sikrer pålitelig beskyttelse mot fuktighet, støv og skader, og gir komponentene en lang levetid. Velg Norsecraft Tec AS for toppkvalitet innkapslingsløsninger og tryggere komponenter.

Vi er eksperter på å sikre komponenter gjennom avansert innkapslingsteknologi. Med Dopag systemet kan vi levere presis dosering og påføring av harpikser for å beskytte elektriske komponenter. Vår spesialisering i innkapsling sikrer pålitelig beskyttelse mot fuktighet, støv og skader, og gir komponentene en lang levetid. Velg Norsecraft Tec AS for toppkvalitet innkapslingsløsninger og tryggere komponenter.

Smarttelefoner, LED-lys, biler – dette er produkter som spiller en viktig rolle i vår hverdag. Selv om det ikke er umiddelbart synlig fra utsiden, inneholder alle disse produktene harpikser som er essensielle for deres funksjonalitet. Innkapsling er en metode for å behandle flytende harpikser basert på silikon, polyuretan eller epoxy for å dekke elektriske komponenter som kretskort eller for å fylle ut hulrom.

Presis drift av doserings- og miksingssystemer er spesielt viktig for harpiksinnskapsling i elektro- og elektronikkbransjen. Etter herdingsprosessen beskytter harpiksene komponentene mot fuktighet, støv eller skader og gir en lang levetid. DOPAG-systemer oppfyller alle krav til presis miksing, dosering og påføring av harpikser, alltid tilpasset de individuelle behovene til kundene.

Systems for potting applications

 1. Dynamic mixing head

  DOPAG dynamic mixing head

  Det dynamiske miksingshodet med sin nye ventilteknologi er designet for blanding av lav- til høyviskøse polymerreaksjonsstoffer for skumming, liming, tetting og innkapsling.
 2. economix

  Economix-serien av systemer er kompakte, løsemiddelfrie, pneumatiske stempelpumpede doserings- og miksingssystemer.

  DOPAG economix
 3. eldomix

  Dosing system eldomix from DOPAG

  Eldomix 100/600-serien av systemer er kompakte, løsemiddelfrie doserings- og miksingssystemer som drives av gearpumper.

  More

 4. evomix DF

  Potting system DOPAG evomix DF

  Meterings- og miksingssystemet evomix DF er en presis og pålitelig løsning for innkapsling av komponenter med tokomponents polyuretan.

 5. variomix

  variomix dispensing system from DOPAG

   Variomix-serien av systemer er løsemiddelfrie, kompakte, pneumatiske eller hydraulisk drevne stempelpumpebaserte doserings- og miksingssystemer.

 6. vectomix

  vectomix 2K dosing system Vectomix brukes til å håndtere flerkomponentmaterialer. På grunn av sin kompatibilitet og modularitet brukes to Vectodis enkeltkomponent stempelpumpebaserte doseringssystemer med like eller forskjellige størrelser.

  Individuelle doseringssystemer for automatisert innkapsling.