Pålitelige og økonomiske 2K måle- og blandemaskiner

 

Metermix er en leverandør av maskiner for påføring av flytende materialer, spesielt innenfor liming og tetting. Metermix tilbyr et bredt spekter av maskiner som er designet for å møte ulike behov og applikasjoner, fra små og enkle systemer til større og mer komplekse produksjonslinjer.

Metermixs maskiner kan brukes til å påføre en rekke flytende materialer, inkludert epoxy, polyuretan, silikon og akryl. Maskinene kan håndtere materialer med høy viskositet og høy tetthet, og kan også håndtere to-komponent materialer.

Noen av de vanligste typene maskiner fra Metermix inkluderer:

Metering og doseringssystemer: Disse maskinene kan nøyaktig dosere og blande flytende materialer, og kan tilpasses for å møte spesifikke krav og behov i produksjonsprosessen.

Automatiske påføringsmaskiner: Disse maskinene kan påføre flytende materialer på en automatisk og kontinuerlig måte, og kan tilpasses for å møte ulike applikasjoner og materialer.

Manuelle påføringsmaskiner: Disse maskinene er designet for manuell påføring av flytende materialer, og kan brukes til mindre produksjonslinjer og reparasjonsarbeid.

Metermixs maskiner er kjent for sin høye kvalitet, pålitelighet og allsidighet, og brukes av kunder over hele verden innenfor en rekke bransjer, inkludert bilindustrien, bygg- og anleggsindustrien og elektronikkindustrien.

Ta kontakt med oss for råd om hvilken type maskin som passer best for ditt behov, og hvilke materialer som kan brukes med maskinen for å oppnå best mulig resultat.

MACHINES FOR LIQUID MATERIALS

Material dispensed by continuous flow

Materialer dosert ved kontinuerlig strøm fra Metermix Metermix produserer også maskiner som kan dosere og påføre flytende materialer ved kontinuerlig strøm. Disse maskinene kan brukes til å påføre en rekke materialer, inkludert epoxy, polyuretan, silikon og akryl.

Ved å dosere materialene ved kontinuerlig strøm, kan man oppnå en jevn og kontinuerlig påføring av materialet. Dette kan være spesielt viktig i produksjonsprosesser der det kreves jevn og konsistent påføring av materialene.

Metermixs maskiner for dosering ved kontinuerlig strøm kan tilpasses for å møte spesifikke behov og krav i produksjonsprosessen, og kan brukes til både små og store produksjonsvolumer.

 

 

LiquidFlow 2

LiquidShot 2, er spesielt utviklet for å dosere presise volumer, vanligvis mindre enn 3 ml per skudd. Dette gjør det perfekt for elektronisk innkapsling, som krever absolutt presisjon. LiquidShot 2 gir en sikker og pålitelig fast ratio målestyringsenhet under doseringsprosessen. Videre gjør den lette konstruksjonen det mulig med direkte installasjon på en leddrobot. Maskinen behandler en rekke to-komponentmaterialer:

 

LiquidFlow 30

 

LiquidFlow 30 er et fleksibelt system for in

nkapslingsapplikasjoner med kontinuerlig materialestrøm.

Denne inngangsnivå-girpumpeteknologien er perfekt for applikasjoner med lav til middels strømningshastighet, og kunder vil dra nytte av det modulære designet (30M). LiquidFlow 30 kan tilpasses individuelt til hver applikasjon for å sikre at den oppfyller kundens forventninger og krav. Det er et variabelt ratio girpumpemålesystem som kan behandle to-komponent materialer med lav til middels viskositet.

Polyurethane •Epoxy •Silicone

 

LiquidFlow 40

LiquidFlow 40 er et gulvmontert system med større tanker for innkapslingsapplikasjoner med kontinuerlig materialestrøm. Girpumpeteknologien i mellomklassen er svært egnet for applikasjoner med middels strømningshastighet og skuddstørrelse. Maskinen gir en gunstig «enkel å betjene» operasjon, som er i en klasse for seg selv i verden av måling, miksing og dispenseringssystemer. Den pålitelige girpumpeteknologien gir nøyaktig og pålitelig dosering. LiquidFlow 40 kan behandle to-komponentmaterialer med lav til middels viskositet:

 

LiquidFlow 50

 

LiquidFlow 50 er en måle- og miksemaskin på høyt nivå for produksjonsbehov med større strømninger. Fordelen med denne maskinen er det bærbare rammeverket med muligheten til å montere større materietanker, og hvis det er ønskelig, kan også høyere strømningshastigheter oppnås. En stor fordel med LiquidFlow 50 er den uavhengige inverterstyrte motorstyringen for hver girpumpe, i stedet for å bruke en billigere, men mindre effektiv gir- og tannbelte- eller kjede-montering. Denne funksjonen gjør at operatøren enkelt kan endre blandingsforholdet på den innebygde HMI-berøringsskjermen. Maskinen brukes hovedsakelig til manuelle applikasjoner, men den kan også tilkobles fullt eller halvautomatiske systemer.

Material dispensed by shot

Metermix produserer maskiner som kan dosere og påføre flytende materialer i form av små skudd eller perler. Disse maskinene kan brukes til å påføre en rekke materialer, inkludert epoxy, polyuretan, silikon og akryl.

Ved å dosere materialene i små skudd eller perler, kan man oppnå en nøyaktig påføring og kontroll over mengden som påføres. Dette kan være spesielt viktig i produksjonsprosesser der det kreves presisjon og konsistens i påføringen av materialene.

Metermixs maskiner for skudd-dosering kan tilpasses for å møte spesifikke behov og krav i produksjonsprosessen, og kan brukes til både små og store produksjonsvolumer.

 

LiquidShot 2

LiquidShot 2 doserings- og miksingssystemet er spesielt utviklet for dosering av nøyaktige mengder vanligvis mindre enn 3 ml per dose. Dette gjør det perfekt for elektronisk inkapslingsapplikasjoner som krever absolutt presisjon. LiquidShot 2 gir en sikker, pålitelig fast ratio doseringskontrollenhet under doseringsprosessen. Videre tillater den lette konstruksjonen direkte montering på en leddrobot. Maskinen kan behandle en rekke to-komponentmaterialer:

Epoxy

Polyuretan

Silikon

Metakrylat

 

LiquidShot 3

 

LiquidShot 3 er det første valget for alle applikasjoner som fokuserer på elektronisk potting og inkapsling. Bevist stempelpumpeteknologi tillater konsistent dispensering av små skudd, typisk mellom 3 ml og 60 ml per skudd. Meterings- og miksingssystemet gir en ren og kostnadseffektiv løsning og er perfekt for små og mellomstore produksjonsvolumer. Maskinen kan være oppe og kjøre på kort tid og er enkel å håndtere, enten for nybegynnere eller eksperter. LiquidShot 3 prosesserer mange to-komponent materialer med ulike miksingsforhold eller svært forskjellige viskositeter:

Polyuretan
Epoxy
Silikon

 

LiquidShot 4

 

 

LiquidShot 4 er et brukervennlig og svært produktivt doserings- og blandesystem for to-komponent dispensering, spesielt for potting og inkapsling. Maskinen er en slitesterk og økonomisk løsning for mange produksjonsbehov med en høy grad av operatørfunksjonalitet. Dette garanterer robuste og beviste prinsipper for dosering og blandning. Pålitelig stempelpumpeteknologi tillater medium doseringsapplikasjoner, vanligvis mellom 20 til 180 ml per shot. Maskinen behandler en rekke to-komponentmaterialer:

Polyuretan
Epoxy
Silikon

 

LiquidShot 5

 

The LiquidShot 5 doserings- og miksemaskin tilbyr en pålitelig og økonomisk løsning for et bredt spekter av harpiksdispenseringsapplikasjoner, spesielt elektronisk støping. Denne maskinen har en høy grad av effektivitet, ledsaget av en bærbar gulvmontert design. Pålitelig stemplepumpeteknologi tillater store doseringsapplikasjoner typisk mellom 100 til 250 ml per dose. Høye blandingsforhold eller store forskjeller i viskositeter prosesseres perfekt og effektivt gjennom denne maskinen. LiquidShot 5 kan prosessere følgende materialer:

Polyuretan
Epoxy
Silikon