Pålitelige og økonomiske 2K måle- og blandemaskiner

Metermix er en leverandør av maskiner for påføring av flytende materialer, spesielt innenfor liming og tetting. Metermix tilbyr et bredt spekter av maskiner som er designet for å møte ulike behov og applikasjoner, fra små og enkle systemer til større og mer komplekse produksjonslinjer.

Pålitelige og økonomiske 2K måle- og blandemaskiner Metermix er en leverandør av maskiner for påføring av flytende materialer, spesielt innenfor liming og tetting. Metermix tilbyr et bredt spekter av maskiner som er designet for å møte ulike behov og applikasjoner, fra små og enkle systemer til større og mer komplekse produksjonslinjer.

Metermixs maskiner kan brukes til å påføre en rekke flytende materialer, inkludert epoxy, polyuretan, silikon og akryl. Maskinene kan håndtere materialer med høy viskositet og høy tetthet, og kan også håndtere to-komponent materialer.

Noen av de vanligste typene maskiner fra Metermix inkluderer:

Metering og doseringssystemer:

Disse maskinene kan nøyaktig dosere og blande flytende materialer, og kan tilpasses for å møte spesifikke krav og behov i produksjonsprosessen.

Automatiske påføringsmaskiner:

Disse maskinene kan påføre flytende materialer på en automatisk og kontinuerlig måte, og kan tilpasses for å møte ulike applikasjoner og materialer.

Manuelle påføringsmaskiner:

Disse maskinene er designet for manuell påføring av flytende materialer, og kan brukes til mindre produksjonslinjer og reparasjonsarbeid.

Pålitelige og økonomiske 2K måle- og blandemaskiner Metermix er en leverandør av maskiner for påføring av flytende materialer, spesielt innenfor liming og tetting. Metermix tilbyr et bredt spekter av maskiner som er designet for å møte ulike behov og applikasjoner, fra små og enkle systemer til større og mer komplekse produksjonslinjer.

Metermixs maskiner er kjent for sin høye kvalitet, pålitelighet og allsidighet, og brukes av kunder over hele verden innenfor en rekke bransjer, inkludert bilindustrien, bygg- og anleggsindustrien og elektronikkindustrien.

Polyuretan:

Polyuretan er et allsidig materiale som tilbyr en rekke imponerende egenskaper. Det er kjent for sin høye slitestyrke, fleksibilitet og elastisitet. Polyuretanprodukter kan tilpasses for å være myke eller harde, avhengig av bruksområdet. Materialet har også utmerket motstand mot kjemikalier, oljer og slitasje. Det er vanligvis brukt i industrielle applikasjoner som belagte overflater, isolasjon, demping og støtdempere.

Epoxy:

Epoxy er et holdbart og sterkt materiale som er kjent for sin høye mekaniske styrke og kjemiske motstand. Det herder til en hard og tett overflate som gir utmerket beskyttelse mot korrosjon, fuktighet og kjemiske påvirkninger. Epoxy har også enestående vedheft til forskjellige materialer og brukes ofte til belegg, laminering, liming og reparasjoner. Det er et populært valg i industrielle applikasjoner som gulvbelegg, elektronikk og konstruksjon.

Silikon:

Silikon er kjent for sin elastisitet, fleksibilitet og temperaturbestandighet. Det er et polymermateriale som beholder sine egenskaper over et bredt temperaturområde, fra ekstrem kulde til høy varme. Silikonprodukter er motstandsdyktige mot vær, UV-stråling og kjemikalier. Materialet er vanntett, elektrisk isolerende og har gode dempings- og tetningsegenskaper. Silikon brukes i en rekke applikasjoner som pakninger, tetningsmidler, elektroniske komponenter og medisinske produkter.

Metakrylat:

Metakrylat er en type akrylbasert polymer som brukes i en rekke industrielle applikasjoner. Det er kjent for sin høye klarhet, slagfasthet og kjemiske motstand. Metakrylat har egenskaper som gjør det til et populært valg for bruk i ulike sektorer og bransjer.

Samlet sett tilbyr polyuretan, metakrylat, epoxy og silikon en rekke unike egenskaper som gjør dem velegnet for ulike industrielle anvendelser. Deres kombinasjon av styrke, fleksibilitet, kjemisk motstand og temperaturbestandighet gjør dem til populære materialvalg i en rekke bransjer. Ved å velge riktig materiale kan du oppnå pålitelige og holdbare resultater i dine prosjekter.

Ta kontakt med oss for råd om hvilken type maskin som passer best for ditt behov, og hvilke materialer som kan brukes med maskinen for å oppnå best mulig resultat.

LiquidFlow 2

LiquidFlow 2 er et allsidig og effektivt doserings- og blandesystem for nøyaktig dosering av små perler og doser av to-komponentmaterialer. En av de største fordelene med denne maskinen er dens DC-elektriske drivaggregat og progressiv kammerpumpe-teknologi, som sikrer svært presis dosering med høy økonomisk effektivitet samtidig. På grunn av den kompakte størrelsen til LiquidFlow 2 kan den enkelt monteres på en robotapplikator med ulike materialefôringsalternativer. Den kan behandle følgende materialer: •Polyuretan •Epoxy •Silikon •Metakrylat

LiquidFlow 2 er et allsidig og effektivt doserings- og blandesystem for nøyaktig dosering av små perler og doser av to-komponentmaterialer. En av de største fordelene med denne maskinen er dens DC-elektriske drivaggregat og progressiv kammerpumpe-teknologi, som sikrer svært presis dosering med høy økonomisk effektivitet samtidig. På grunn av den kompakte størrelsen til LiquidFlow 2 kan den enkelt monteres på en robotapplikator med ulike materialefôringsalternativer. Den kan behandle følgende materialer:

•Polyuretan

•Epoxy

•Silikon

•Metakrylat

Teknisk informasjon 2 x 0,01 2 x 0,05 2 x 0,15 2 x 0,30
Nominell størrelse (ml) 0,01 0,05 0,15 0,30
Spesifikk volum [ml/omv] 0,026 0,120 0,330 0,600
Minste dose [ml]¹ 0,006 0,030 0,080 0,150
Utgangshastighet [ml/min]² 0,26…3,90 1,2…18,1 3,3…50,0 6,0…90,0
Doseringnøyaktighet [%]³ ± 1 ± 1 ± 1 ± 1
Blandingsforhold A:B 1:1…10:1 1:1…10:1 1:1…10:1 1:1…10:1
Arbeidstrykk [bar] 6 6 6 6
Maksimalt trykk [bar] 10 10 10 10
Hastighetsområde [omv/min] 10…150 10…150 10…150 10…150

¹ Ved blandingsforhold 1:1
² Avhengig av blandingsforhold, materialeegenskaper, mikser-type, justering av PCP, osv.
³ Absolutt nøyaktighet i forhold til én omvolutning, avhengig av materialeegenskaper, mikser-type, osv.

LiquidShot 2

LiquidShot 2 - Maskin for dosering av nøyaktige volumer typisk mindre enn 3 ml per dose. Dispenser for små doser av lim og epoxy-harpikser. LiquidShot 2 doserings- og blandemaskinen er spesielt utviklet for å dosere nøyaktige volumer typisk mindre enn 3 ml per dose. Dette gjør den perfekt for elektronisk innkapsling som krever absolutt presisjon. LiquidShot 2 har en pålitelig og bevist fast forhold doseringskontrollenhet under doseringsprosessen. Den lette konstruksjonen gjør det også mulig å montere den direkte på en artikulert robot. Maskinen kan behandle forskjellige to-komponentmaterialer, inkludert: Epoxy Polyuretan Silikon Metakrylat

LiquidShot 2 – Maskin for dosering av nøyaktige volumer typisk mindre enn 3 ml per dose. Dispenser for små doser av lim og epoxy-harpikser.

LiquidShot 2 doserings- og blandemaskinen er spesielt utviklet for å dosere nøyaktige volumer typisk mindre enn 3 ml per dose.

Dette gjør den perfekt for elektronisk innkapsling som krever absolutt presisjon. LiquidShot 2 har en pålitelig og bevist fast forhold doseringskontrollenhet under doseringsprosessen. Den lette konstruksjonen gjør det også mulig å montere den direkte på en artikulert robot. Maskinen kan behandle forskjellige to-komponentmaterialer, inkludert:

 • Epoxy
 • Polyuretan
 • Silikon
 • Metakrylat

Typiske bruksområder:

 • Elektronisk innkapsling
 • Komponentliming
 • Tetting

Fordeler:

 • Kompakt størrelse, egnet for montering på XYZ-roboter
 • Presise, små volumdoseringer
 • Nøyaktig strømningskontroll (LiquidShot 2E)
 • Egnet for prosessering av fylte materialer (når utstyrt med herdede deler)