Norsecraft TEC leverer løsninger til norsk industri for blanding og dosering av materialer, både en-komponent og fler-komponent materialer som oljer, fett, lim, silikoner, polyuretaner, epoksy mm. Norsecraft TEC AS er leverandør for HuK / Dopag som er en verdensledende produsent av utstyr for både en-komponent og fler-komponent materialer. Norsecraft TEC AS bistår med valg av utstyr, installering og service.

Vi tilbyr løsninger for ditt bruksområde og din bransje

Måling, blanding og dispensering av harpikser, lim ol.

 

MeterMix, en del av Hilger & Kern group og leverandør til det norske markedet gjennom Norsecraft Tec, har nå oppdatert navnene på sin maskinportefølje for 2-komponentsmaterialer.

De nye navnene er mer intuitive for å lettere skille teknisk hva de ulike modellene gjør. Navnene er basert på viskositet på materialet som blir behandlet og type dosering – som LiquidFlow eller PasteShot.

 

En bestselger på «skuddosering»  Par3C heter nå LiquidShot 3C, mens bestselgeren på kontinuerlig dosering Par30T heter nå LiquidFlow 40. Disse to modellene håndterer flytende materialer, typisk epoksy, polyurethane og silikon.

For mating fra patron med skruepumpe har vi MeterMix sin LiquidFlow 2. 

Det er en allsidig og kosteffektiv maskin perfekt for montering på robotarm. Mange norske bedrifter operer med små volum og da egner LiquidFlow 2 seg med forutsgbare og pålitelige små mengder dosert.

 

Oppdag våre løsninger for behandling av todelt polyuretan, epoksy og PU

I daglig produksjon må et måle- og blandesystem oppfylle to viktige krav. På den ene siden må den være nøyaktig egnet for applikasjonen, og på den annen side skal den være enkel å håndtere. Vi baserer vår design og utvikling samt vår rådgivning på disse to kriteriene.

Først da vil du dra nytte av en jevn produksjonsprosess og høy kostnadseffektivitet.

Våre måle- og blandesystemer tilbyr løsninger for alle bruksområder og bransjer.

Our Applications

Bonding and sealing

Electronic potting and encapsulation

Reaction Injection Moulding (RIM)

Structural glazing