GLASERING

Doseringsystemer for direkte og strukturell glasering. Produksjon av isolerglass, strukturell glasering og direkte glasering (f.l.t.r.)

Effektiv glasering spiller en viktig rolle i moderne konstruksjoner. For det første bør den gi tilstrekkelig støydemping, og for det andre bør den sikre god energieffektivitet. Dette gjelder ikke bare for vinduselementer, men spesielt for de store glassfasadene som er fremtredende i moderne høyhusarkitektur. Presise og moderne doserings- og blandesystemer brukes i ulike glaseringstilfeller – for eksempel, i produksjonen av isolerglass sikrer påføring av en sekundærbelegg (kantforsegling) en pålitelig tetning av de individuelle elementene.

PÅLITELIG BEHANDLING AV SPESIALLIMER

Strukturelle glasfasader hører utvilsomt til blant de viktigste kjennetegnene ved moderne arkitektur. Med sitt rene og svært funksjonelle design er de en daglig påminnelse om at vi lever i en tid der formen må følge funksjonen. Strukturelle glasfasader dannes ved å lime støttekonstruksjonen til glasset. Dette gir effekten av en tilsynelatende rammeløs glassfasade. Limingsprosessen er avhengig av spesielle tokomponentlim, som behandles med passende doserings- og blandesystemer. Presis dosering er spesielt viktig her, da det er den eneste måten å sikre pålitelig liming av de individuelle elementene. Det samme gjelder for direkte glasering som brukes i produksjonen av isolerglass samt i bilindustrien. Her blir glasset limt til rammen ved hjelp av et 2K-lim. Direkte glasering har mange fordeler, inkludert bedre varme- og støydemping, slankere profiler og økt lysinnslipp.

For alle glaseringstilfeller tilbyr METER MIX® pålitelige og velprøvde doserings- og blandesystemer utviklet i henhold til høye kvalitetsstandarder gjennom tiår med erfaring og tett samarbeid med materialeprodusenter. Systemene er spesielt designet for behandling av tokomponentlim basert på silikon, polyuretan eller polysulfid, og de overholder nøye den nødvendige blandingsforholdet. Påføringen kan utføres enten manuelt ved hjelp av et METER MIX®-system eller integreres i en automatisert prosess.

Våre systemer er spesielt designet for behandling av tokomponentslim basert på silikon, polyuretan eller polysulfid. Vi forstår viktigheten av å opprettholde det riktige blandingsforholdet mellom de to komponentene for å oppnå optimale resultater.

Med våre avanserte systemer kan du være trygg på at blandingen skjer nøyaktig og i samsvar med de spesifikke kravene til det valgte limet. Vi tar hensyn til viskositeten og egenskapene til hvert enkelt materiale, og tilpasser systemet vårt deretter for å sikre en jevn og pålitelig blanding.

Vi vet at riktig blandingsforhold er avgjørende for å oppnå ønsket styrke, elastisitet og påføringskonsistens i det endelige limproduktet. Derfor legger vi stor vekt på å sikre at våre systemer opprettholder presisjon og kvalitet gjennom hele prosessen.

Ved å velge våre systemer kan du være trygg på at du oppnår nøyaktig dosering og pålitelig blanding av silikon, polyuretan eller polysulfid-baserte tokomponentslim. Dette gir deg trygghet når det gjelder kvaliteten på dine limprosesser og de endelige resultatene.

Ta kontakt med Norsecraft Tec AS i dag for å diskutere dine spesifikke krav og utforske våre skreddersydde løsninger for behandling av tokomponentslim. Vi er klare til å være din pålitelige partner og hjelpe deg med å oppnå suksess i dine limapplikasjoner.

Våre mest populære maskiner for glasering