QUICKLUB NØKKELINFO

Lincoln Quicklub-systemet er designet for å gi en relativt enkel og billig metode for å sentralisere eller automatisere smøreprosessen.

I et Lincoln Quicklub-system kan smøremiddel leveres enten manuelt, med en fettpistol eller gjennom et helautomatisk system ved hjelp av elektriske eller pneumatiske pumper og progressive måleventiler.

SKF Lincoln Quicklub sentralsmøring fra Norsecraft Tec AS. Norges mest solgte system i mange år. Det er trygt, enkelt, pålitelig og godt kjent i markedet. Egnet for alle typer maskiner.

Elektriske Quicklub pumper er vibrasjonsbestandige og støtbestandige for bruk på mobilt utstyr.

Quicklub-pumper imøtekommer alle industriapplikasjoner som involverer små og mellomstore maskiner og systemer med opptil 250 smørepunkter.

Quicklub pumper er tilgjengelige i flere varianter med enten AC eller DC forsyningsspenning. De er derfor egnet for stasjonært eller mobilt utstyr (f.eks. lastebiler, anleggsmaskiner eller landbruksmaskiner). Quicklub-pumper er designet for intervalldrift og har et unikt lett syntetisk hus og er tilgjengelige med en integrert timerstyringsenhet.

Pumpene kan utstyres med opptil 3 individuelle pumpeelementer som er tilgjengelige i 3 forskjellige størrelser med fast effekt.

Et justerbart element er også tilgjengelig som kan stilles inn for å matche dine behov.

Magasinstørrelsen kommer i kapasitet på 2, 4, 8 og 15 liter. For trange rom er et spesielt 2l flatt reservoar også tilgjengelig.

Quicklub SSV- og SSVD-fordelerblokker er solide fordelere av blokktype og har ikke feilutsatte pakninger eller tetninger. Som et resultat kan de brukes uten problemer ved høyt mottrykk og er egnet for et bredt temperaturområde.

Maksimalt driftstrykk er 350 bar. SSV / SSVD progressive måleenheter er tilgjengelige fra 6 til 22 uttak og SSV L fra 6 til 14 uttak og kan leveres med en indikatorpinne for å tillate visuell overvåking, som bekrefter at en ventil har fullført en full syklus.

Brukerveiledning-Quicklub-203

Brukerveiledning Quicklub 203 - 10.06.2015