LGFG 2 – spesielt utviklet for mat- og drikkevareindustrien

Oppdag LGFG 2, et høytytende smørefett av matvarekvalitet fra SKF, levert av Norsecraft Tec AS. Med bruk av avansert kalsiumsulfonat fortykkersteknologi og hvit mineralolje, tilbyr dette fettet enestående ytelse. Det er spesielt egnet for bruk i mat- og drikkevareindustrien, hvor det står overfor høye belastninger, våte miljøer og temperaturvariasjoner. LGFG 2, levert av Norsecraft Tec AS, har et bredt temperaturområde, utmerket vannmotstand, korrosjonsbeskyttelse og god mekanisk stabilitet. Det er også enkelt å påføre i enkeltpunkt automatiske smøresystemer. Fettet er NSF ISO 21469 registrert, og det er også Halal og Kosher sertifisert. Velg LGFG 2, levert av Norsecraft Tec AS, for å sikre pålitelig smøring og beskyttelse mot slitasje og høye belastninger i matindustrien.

Utforsk smørefettet LGFG 2 fra SKF,  levert av Norsecraft Tec AS.

Dette høytytende smørefettet, som utnytter den avanserte kalsiumsulfonat fortykkerteknologi og hvit mineralolje, tilbyr ekstraordinær ytelse og pålitelig smøring, selv under de mest krevende forholdene, og det er spesielt designet for mat- og drikkevareindustrien, der det klarer å takle utfordringer som høye belastninger, fuktige miljøer og temperatursvingninger.

Takket være LGFG 2s imponerende vannmotstand og det ekstraordinært brede temperaturområdet, kan du forvente en optimal korrosjonsbeskyttelse og en betydelig forlenget levetid for dine komponenter. Dette smørefettet beholder sin stabilitet selv under krevende belastning, og det kan dessuten enkelt påføres via automatiske smøresystemer.

I tillegg er det viktig å merke seg at LGFG 2 smørefettet er NSF ISO 21469 registrert, noe som garanterer en høy kvalitet og overholdelse av strenge matvaresikkerhetsstandarder. Ved å være Halal- og Kosher-sertifisert, oppfyller dette smørefettet også de religiøse kravene og preferansene.

Ved å velge LGFG 2 fra Norsecraft Tec AS, sikrer du deg ikke bare pålitelig smøring, men også optimal beskyttelse mot slitasje og høye belastninger i matindustrien. Ta derfor kontakt med oss i dag for å oppdage det aller beste innen matvaresmøringsteknologi og for å nyte fordelene av vår førsteklasses service. Vi er engasjert i å levere skreddersydde løsninger som nøyaktig møter dine unike behov.

genskaper og fordeler Vanlige bruksområder
Bredt temperaturområde Transportørslager
Utmerket vannmotstand og korrosjonsbeskyttelse Pakkemaskiner
Utmerket mekanisk stabilitet Emballeringsmaskiner
Enkel påføring i enkeltpunkts automatiske smøresystemer
Utmerket beskyttelse mot høye belastninger og slitasje
NSF ISO 21469 registrert, Halal- og Kosher-sertifisert
Pakkestørrelse Betegnelse
420 ml patron LGFG 2/0.4
1 kg boks LGFG 2/1
18 kg spann LGFG 2/18
180 kg tønne LGFG 2/180
LAGD-serien 60 ml LAGD 60/FG2
LAGD-serien 125 ml LAGD 125/FG2
TLSD-serien 125 ml TLSD 125/FG2
TLSD-serien 125 ml påfyll LGFG 2/SD125
TLSD-serien 250 ml TLSD 250/FG2
TLSD-serien 250 ml påfyll LGFG 2/SD250
TLMR 101-serien 380 ml påfyll (inkl. batteri) LGFG 2/MR 380B
TLMR 201-serien 380 ml påfyll LGFG 2/MR380