LGWA 2/MR120

LGWA 2/MR120 påfyllsett - Smørefett for bredt temperaturområde og ekstreme trykk TLMR påfyllsettet er fylt med SKF LGWA 2 smørefett som er egnet for et bredt temperaturområde og ekstreme trykk. Dette fettet anbefales spesielt for elektriske motorer, transportører, vifter og pumper. SKF TLMR påfyllsett er tilgjengelig i to versjoner: for TLMR 201 og for TLMR 101. Settene inneholder en patron fylt med enten 120 ml eller 380 ml fett. For TLMR 101 påfyllsettene følger det med en batteripakke, og betegnelsen ender med B. Med TLMR påfyllsettet får du fleksibel doseringshastighet fra 1 til 24 måneder. Settet er klart til bruk, og det kan brukes med alle TLMR 201 smøremiddelutstyr. Installasjonen er rask og enkel, slik at du raskt kan opprettholde smøringen i dine applikasjoner. Velg TLMR påfyllsett for pålitelig smøring og beskyttelse i applikasjoner med bredt temperaturområde og ekstreme trykk. Norsecraft Tec AS er din pålitelige leverandør av TLMR påfyllsett, og vårt erfarne team står klart til å hjelpe deg med installasjon og vedlikehold av dine smøresystemer.

LGWA 2/MR120

TLMR påfyllsett Dette settet er fylt med SKF LGWA 2 fett egnet for et bredt temperaturområde og ekstreme trykk, anbefalt for elektriske motorer, transportører, vifter og pumper.

SKF TLMR påfyllsett er tilgjengelige i to versjoner: for TLMR 201 og for TLMR 101. Settene inneholder en patron fylt med enten 120 eller 380 ml fett. For TLMR 101 påfyllsettene følger det med en batteripakke, og betegnelsen ender med B.

  • Fleksibel doseringshastighet fra 1 til 24 måneder
  • Klar til bruk
  • Kan brukes med alle TLMR 201 smøremiddelutstyr
  • Rask og enkel installasjon
Dimensjoner
Mengde smøremiddel 120 ml
Ytelse
Produktvekt 0.23 kg
Egenskaper
Smøremiddel LGWA 2
Beskrivelse av smøremiddel Smørefett med bredt temperaturområde, ekstremt trykk, høy belastning
Driftstemperaturområde for smøremiddel -30 til +140 °C
NLGI konsistensklasse 2
Omgivelsestemperaturområde -25 til 70 °C
Holdbarhet 3 år
SKF LGWA 2_MR120 specification
LGWA 2