Optimalisering av Smøresystemer med SKF DialSet

Effektivt verktøy for relubrikasjonsberegning

SKF DialSet er det ideelle verktøyet for nøyaktig konfigurering av SKF automatiske smøremidler. Ved å velge passende kriterier og smørefett til din spesifikke applikasjon, tilbyr programmet presise innstillinger for SKF automatiske smøremidler. I tillegg gir det en enkel og rask beregning av relubrikasjonsintervaller og mengder.

Funksjoner og Fordeler

  • Presis Beregning: Rask beregning av relubrikasjonsintervaller basert på driftsforholdene i din applikasjon.
  • Skreddersydd etter SKF Teorier: Beregningene er basert på grundige SKF smøringsteorier.
  • Optimalisert Smøremengde: Beregnede smøreintervaller justeres etter de spesifikke egenskapene til det valgte smørefettet, og reduserer dermed risikoen for under- eller overforsyning samtidig som det optimaliserer fettforbruket.
  • Kompatibilitet med Automatiske Systemer: Beregningene tar hensyn til SKF automatiske smøresystemer og fettutslippsrater, og gjør det enklere å velge riktig smøremiddelinnstilling.
  • Anbefalt Smøremiddelmengde: Avhengig av fettets påfyllingsposisjon anbefales det riktig smøremiddelmengde for å sikre optimalt fettforbruk.
  • Tilbehørsguide: Inkluderer en omfattende liste over tilbehør til SKF SYSTEM 24.

Tilgjengelighet

Online Program

DialSet for Smarttelefoner

DialSet Stand-alone

DialSet er tilgjengelig som en fristående applikasjon på 11 forskjellige språk, inkludert Engelsk, Fransk, Tysk, Italiensk, Spansk, Svensk, Portugisisk, Russisk, Kinesisk, Japansk og Thai. Programmet er kompatibelt med PC-er som kjører MS Windows XP og nyere. Last ned programmet fra skf.com/lubrication.

DialSet Online

DialSet er også tilgjengelig online på engelsk. Tilgang til programmet er gratis, og det kan brukes på mapro.skf.com/dialset.

DialSet for Smarttelefoner

For smarttelefoner er det tilgjengelige applikasjoner på engelsk for både iPhone og Android-enheter.