SERVICE OG SUPPORT

Norsecraft Tec AS er din pålitelige partner innen sentralsmøring, pumpe- og doseringssystemer, samt oil cleaning . Med vår ekspertise og erfaring leverer vi skreddersydde løsninger som dekker dine behov og bidrar til økt driftseffektivitet.

Vi forstår viktigheten av å opprettholde maskiners pålitelighet og forlenge deres levetid. Våre avanserte sentralsmøresystemer sikrer riktig smøring av kritiske komponenter, reduserer slitasje og minimerer nedetid. Ved å implementere våre smøresystemer og -komponenter tilpasset dine spesifikke applikasjoner, kan du oppnå en mer pålitelig og effektiv drift.

Våre pumpe- og doseringssystemer er designet for nøyaktig påføring av smøremidler, lim, tetningsmidler og andre væsker.  Vi tilbyr skreddersydde løsninger som passer til dine spesifikke behov og sikrer at riktig mengde smøremiddel blir påført på riktig sted, slik at du kan oppnå maksimal effektivitet og levetid.

Oil Cleaning er en avgjørende del av vedlikeholdsrutinene. Våre oil cleaning systemer og -tjenester fjerner effektivt forurensninger fra oljen, forbedrer oljekvaliteten og forlenger levetiden til både oljen og utstyret. Ved å opprettholde renheten og kvaliteten på oljen, kan du redusere slitasje, forbedre ytelsen og redusere risikoen for kostbare driftsstans.

Som din pålitelige leverandør og partner er vi dedikert til å levere kvalitetsprodukter og profesjonell service. Vi tilbyr også vedlikeholds- og serviceavtaler som sikrer at dine sentralsmøresystemer og utstyr holdes i optimal stand. Ved å inngå en serviceavtale med oss, kan du være trygg på at dine systemer blir jevnlig vedlikeholdt, inspisert og optimalisert for å sikre kontinuerlig drift og minimal nedetid.

Ta kontakt med Norsecraft Tec AS i dag for å dra nytte av vår ekspertise innen sentralsmøring, pumpe- og doseringssystemer, samt Oil cleaning. Sammen kan vi skape en mer effektiv, pålitelig og bærekraftig drift for din bedrift, med forlenget levetid på dine verdifulle maskiner og utstyr.

Elvi Khoguev 
Service Ingeniør
458 53 332
elvi@norsecrafttec.no

Robert Lasota – Leder Teknisk avdeling 

Elektro – Mekanisk Ingeniør
950 47 882 

robert@norsecrafttec.no

Hans Henrik Frølich

Produktsjef Smøresystem
911 63 325
hans.henrik@norsecrafttec.no

Cecilie Tørseth

Service & Support Smøresystem
90080944
cecilie@norsecrafttec.no

SKJEMA FOR SERVICE

Last Ned Skjema >>