QUICKLUB NØKKELINFO

Lincoln Quicklub-systemet er designet for å gi en relativt enkel og billig metode for å sentralisere eller automatisere smøreprosessen.

I et Lincoln Quicklub-system kan smøremiddel leveres enten manuelt, med en fettpistol eller gjennom et helautomatisk system ved hjelp av elektriske eller pneumatiske pumper og progressive måleventiler.

SKF Lincoln Quicklub sentralsmøring fra Norsecraft Tec AS. Norges mest solgte system i mange år. Det er trygt, enkelt, pålitelig og godt kjent i markedet. Egnet for alle typer maskiner.

Elektriske Quicklub pumper er vibrasjonsbestandige og støtbestandige for bruk på mobilt utstyr.

Quicklub-pumper imøtekommer alle industriapplikasjoner som involverer små og mellomstore maskiner og systemer med opptil 250 smørepunkter.

Quicklub pumper er tilgjengelige i flere varianter med enten AC eller DC forsyningsspenning. De er derfor egnet for stasjonært eller mobilt utstyr (f.eks. lastebiler, anleggsmaskiner eller landbruksmaskiner). Quicklub-pumper er designet for intervalldrift og har et unikt lett syntetisk hus og er tilgjengelige med en integrert timerstyringsenhet.

Pumpene kan utstyres med opptil 3 individuelle pumpeelementer som er tilgjengelige i 3 forskjellige størrelser med fast effekt.

Et justerbart element er også tilgjengelig som kan stilles inn for å matche dine behov.

Magasinstørrelsen kommer i kapasitet på 2, 4, 8 og 15 liter. For trange rom er et spesielt 2l flatt reservoar også tilgjengelig.

Quicklub SSV- og SSVD-fordelerblokker er solide fordelere av blokktype og har ikke feilutsatte pakninger eller tetninger. Som et resultat kan de brukes uten problemer ved høyt mottrykk og er egnet for et bredt temperaturområde.

Maksimalt driftstrykk er 350 bar. SSV / SSVD progressive måleenheter er tilgjengelige fra 6 til 22 uttak og SSV L fra 6 til 14 uttak og kan leveres med en indikatorpinne for å tillate visuell overvåking, som bekrefter at en ventil har fullført en full syklus.

SKF LINCOLN PUMPER

LINCOLN P203 QUICKLUB PUMPE

Oppdag LINCOLN P203 Quicklub-pumpen - den ultimate løsningen for smøring på en effektiv og kostnadseffektiv måte.

Denne kompakte pumpen er designet med tanke på høy driftstrykkutvikling, slik at du kan oppnå en pålitelig smøring for dine behov. Enten du trenger den med eller uten integrert styring, er P203-pumpen allsidig og tilpassbar for å møte dine spesifikke krav.

Velg mellom et bredt utvalg av reservoarstørrelser, inkludert 2, 4, 8 og 15 liter, og spenninger som passer dine preferanser - fra 12VDC, 24VDC til 230VAC. P203-pumpen tilbyr også andre avanserte funksjoner som forbedrer ytelsen og brukervennligheten.

I

Kompakt og økonomisk med eller uten integrert styring

P203-pumpen, er designet for å utvikle høye driftstrykk

Tilgjengelig med 2, 4, 8, &15 liters reservoarer, 12VDC, 24VDC og 230VAC spenninger samt andre avanserte funksjoner.

LINCOLN P223 og P233 QUICKLUB PUMPER

Opplev effektiv smøring med LINCOLN P223 og P233 Quicklub-pumpene - de optimale valgene for dine behov.

P 223/P 233-pumpene er tilgjengelige i 12V og 24V DC-versjoner, og du kan velge mellom 1, 2 eller 3 elementer i 5, 6 eller 7 mm, eller til og med justerbare utgangselementer for å tilpasse smøringen etter dine krav.

Disse pumpene er utstyrt med brukervennlige tastaturer og skjermer, som gir deg enkel kontroll og overvåkning av smøresystemet.

I tillegg har P233-pumpen en Data Logger-modul som gir deg muligheten til å lagre og analysere data for å optimalisere smøringen ytterligere.

P 223/P 233-pumper

12 og 24 V DC-pumper og er tilgjengelige med 1, 2 eller 3 elementer i 5, 6 eller 7 mm eller med justerbare utgangselementer.

Pumpene har tastaturer med skjermer.

P233 har også en Data Logger-modul.

LINCOLN QLS 401 QUICKLUB PUMPE

Oppdag LINCOLN QLS 401 Quicklub-pumpen - det fullstendig overvåkede smøresystemet som gir deg trygghet og effektivitet for opptil 18 smørepunkter.

Med QLS 401 får du et avansert system som kan tilpasses dine behov. Velg mellom varianter med eller uten lavnivåindikasjon, slik at du alltid er oppmerksom på smøresystemets status.

Denne pumpen fungerer sømløst sammen med den monterte SSV-måleenheten, og gir nøyaktig og presis smøring til hvert punkt. Med opptil 18 smørepunkter kan du være sikker på at ditt utstyr blir riktig smurt.

QLS 401-pumpene kommer med enten 1 eller 2 liters reservoarer, og du kan velge mellom 12V eller 24V DC, samt 230V AC-tilgjengelighet for å passe dine strømkilder.

QLS 401 er et fullstendig overvåket smøresystem med eller uten lavnivåindikasjon for opptil 18 smørepunkter gjennom en montert SSV-måleenhet.

Pumpene med 1 eller 2 liters reservoar er tilgjengelige i 12 eller 24 V DC og 230V AC.

LINCOLN SSV FORDELERE

Utforsk SKF LINCOLN fordelere - den ideelle løsningen for pålitelig dispensering av smøremiddel.

LINCOLN SSV progressive fordelere er utformet som stempel-type fordelere som sikrer nøyaktig dosering av smøremiddel i forhåndsbestemte enkeltmengder. Med disse fordelene kan du være trygg på at smøremiddelet blir jevnt og presist fordelt.

SSV progressive fordelere er tilgjengelige med et bredt spekter av uttak, fra 6 til 22 stykker, som gjør det mulig å tilpasse systemet etter dine spesifikke behov. Enten du trenger smøring med fett opp til NLGI 2 eller oljer med en minimum viskositet på 40 mm2/s, kan disse fordelene håndtere det effektivt.

Ikke gå på kompromiss med smøreytelsen til utstyret ditt. Velg SKF LINCOLN SSV progressive fordelere for nøyaktig og pålitelig dispensering av smøremiddel. Oppgrader ditt smøresystem i dag for å oppnå optimal smøring og beskyttelse.

SSV progressive fordelere er stempel-type fordelere som pålitelig dispenserer smøremiddel i forhåndsbestemte enkeltmengder.

Den er tilgjengelig med 6 til 22 uttak og kan brukes til fett opp til NLGI 2 eller oljer på minst 40 mm2/s.

LINCOLN SSV D FORDELERE

Oppdag LINCOLN SSV D-fordelere - de justerbare fordelingsenhetene som gir presis smøremiddeldosering på individuelle uttak.

SSV D-fordelere er utstyrt med justerbare måleskruer per uttak, slik at mengden smøremiddel som distribueres kan finjusteres etter behov. Med disse måleskruene tilgjengelig i ulike størrelser, kan du enkelt tilpasse og kontrollere mengden smøremiddel som doseres på hvert uttak.

Hver SSV D-fordeler har en utgang per uttak, noe som gir deg en individuell kontroll over smøremiddeldoseringen på hvert punkt. Med slaglengder som spenner fra 0.08cc til 1.80cc, kan du tilpasse smøremengden nøyaktig etter kravene til det spesifikke utstyret.

Velg LINCOLN SSV D-fordelere for å oppnå presis og justerbar smøremiddeldosering på hvert uttak. Ta kontroll over smøringen og beskytt utstyret ditt på en pålitelig måte.

SSV D-fordelere er justerbare – per uttak.

Fordeling av mengde skjer innenfor fordeleren via måleskruer som er tilgjengelige i forskjellige størrelser.

SSV D har en utgang per uttak og slag på 0.08cc til 1.80cc.

LINCOLN SSV K & SSVD K FORDELERE

Utforsk LINCOLN SSV K og SSVD K progressive fordelere - pålitelige stempel-type fordelere med praktisk visuell overvåking.

SSV K og SSVD K progressive fordelere er utformet med en indikatorpinne som gir deg muligheten til å visuelt overvåke smøremiddeldistribusjonen. Dette gjør det enklere å kontrollere smøringen og identifisere eventuelle problemer umiddelbart.

Velg mellom et utvalg av fordelere med 6 til 22 uttak, slik at du kan tilpasse systemet etter dine spesifikke behov.

SSV K-fordeleren har en utgang per uttak og har et slag på 0.2cc, mens SSVD K-fordeleren har en justerbar utgang per uttak og slaglengder som spenner fra 0.082cc til 1.80cc. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse smøremengden nøyaktig til hvert enkelt punkt i smøresystemet.

Oppnå pålitelig smøring og enkel overvåking med LINCOLN SSV K og SSVD K progressive fordelere. Ta kontroll over smøringen av utstyret ditt og sikre optimal ytelse og beskyttelse.

SSV K og SSVD K progressive fordelere er stempel-type fordelere med en indikatorpinne for visuell overvåking.

Tilgjengelige med 6 til 22 uttak.

SSV K har en utgang per uttak og slag på 0.2ccc

SSVD K har en justerbar utgang per uttak og slag på 0.082ccc til 1.80cc.

LINCOLN SSV N & SSVD N FORDELERE

Utforsk LINCOLN SSV N og SSVD N progressive fordelere - pålitelige stempel-type fordeler utstyrt med en stempeldetektor for elektronisk overvåking.

SSV N og SSVD N progressive fordelere er designet med en stempeldetektor som gir elektronisk overvåking av smøremiddeldistribusjonen. Dette gjør det enklere å kontrollere smøringen og oppdage eventuelle avvik eller feil i systemet.

Velg mellom et utvalg av fordelere med 6 til 22 uttak, slik at du kan tilpasse systemet etter dine spesifikke behov.

SSV N-fordeleren har en utgang per uttak og har et slag på 0.2cc, mens SSVD N-fordeleren har en justerbar utgang per uttak og slaglengder som spenner fra 0.082cc til 1.80cc. Dette gir deg fleksibiliteten til å tilpasse smøremengden nøyaktig til hvert enkelt punkt i smøresystemet.

Oppnå pålitelig smøring og elektronisk overvåking med LINCOLN SSV N og SSVD N progressive fordelere. Ta kontroll over smøringen av utstyret ditt og sikre optimal ytelse og beskyttelse med denne avanserte teknologien.

SSV N og SSVD N progressive fordelere er stempel-type fordeler med en stempeldetektor for elektronisk overvåking.

Tilgjengelige med 6 til 22 uttak.

SSV N har en utgang per uttak og slag på 0.2ccc

SSVD N har en justerbar utgang per uttak og slag på 0.082ccc til 1.80cc.

LINCOLN SSV L & SSVD L FORDELER

Utforsk LINCOLN SSV L og SSVD L progressive fordelere - spesialutgaver designet for rør med større diameter.

SSV L og SSVD L progressive fordelere er utviklet for å imøtekomme behovene til smøresystemer med større rørledninger. Disse "L" (stor) versjonene er ideelle for systemer med større diameter på rørene.

Velg mellom et utvalg av fordelere med 6 til 14 uttak, slik at du kan tilpasse systemet etter dine spesifikke behov.

Med SSV L-fordeleren får du en utgang per uttak, og slaglengden vil variere avhengig av modellen. SSVD L-fordeleren har justerbare utganger per uttak, og slaglengden kan tilpasses fra modell til modell.

Oppnå pålitelig smøring og maksimal ytelse med LINCOLN SSV L og SSVD L progressive fordelere. Disse spesialutgavene sikrer effektiv smøring selv i systemer med større rørledninger.

De velprøvde SSV- og SSVD-fordeler er også tilgjengelige i en strekk «L» -versjon (L = Stor) for rør med større diameter.

SSV L- og SSVD L-fordelere er tilgjengelige i 6 til 14 uttak.

LINCOLN SSV E & SSVD E FORDELERE

Utforsk LINCOLN SSV E og SSVD E progressive fordelere - spesielle versjoner som inkluderer nødsmøringsbeslag på forsiden av blokken.

SSV E og SSVD E progressive fordelere er designet med nødsmøringsbeslag som gir mulighet for enkelt smøretilgang og rask håndtering av nødsituasjoner. Disse "E" versjonene er spesielt egnet for smøresystemer med "single-nipple" -applikasjoner.

Velg mellom et utvalg av fordelere med 6 til 22 uttak, slik at du kan tilpasse systemet etter dine spesifikke behov.

SSV E-fordelere tilbyr en utgang per uttak, og hver enhet er utstyrt med nødsmøringsbeslag på forsiden av blokken for enkel tilgang i nødsituasjoner. SSVD E-fordelere har justerbare utganger per uttak og er også utstyrt med nødsmøringsbeslag.

Oppnå pålitelig smøring og optimal nødsmøringsevne med LINCOLN SSV E og SSVD E progressive fordelere. Disse spesialversjonene sikrer enkel håndtering av nødsituasjoner samtidig som de gir effektiv og pålitelig smøring i smøresystemet ditt.

Lincoln SSV- og SSVD-fordelere er også tilgjengelige i en «E» -versjon med nødsmøringsbeslag på forsiden av blokken.

«E» fordelere er ideelle for smøresystemer med «single-nipple» er tilgjengelige i 6 til 22 uttak.