SKF LINCOLN – CLP BASIC / BASIC PLUS

SKF LINCOLN - CLP BASIC / BASIC PLUS , pumpe for sentralsmøring er en del av et omfattende utvalg av tilbehør for sentralsmøring hos Norsecraft Tec AS. Vi tilbyr pumper , fordelere, pumpeelementer , hurtigfittings, WE-fittings, GE-fittings, muttere, adaptere, slanger, slangestusser, fyllestusser , fettpresser, slangeskjøter, T-koblinger, smørenipler og mer i ulike størrelser og materialer. Utforsk vårt mangfoll av tilbehør innen utstyr for sentralsmøring. Med vårt store reservedelslager sikrer vi rask levering

SKF LINCOLN – CLP BASIC / BASIC PLUS

SKF LINCOLN – CLP BASIC / BASIC PLUS: Fleksibel, brukervennlig og pålitelig

CLP-pumpeserien fra SKF eLube-generasjonen er ideell for både mobile og industrielle applikasjoner. Med sin kompakte og brukervennlige design skiller denne serien seg ut blant konkurrentene.

De spesialdesignede CLP-modellene er skreddersydd for ulike applikasjoner og leverer pålitelige smøresystemer. Med elektriske og overvåkingsfunksjoner tilpasset formålet, gir disse pumpene optimal ytelse. Alle modeller er egnet for fettapplikasjoner og er utstyrt med en følgeplate som sikrer jevn smøreflyt.

For enkel påfylling har CLP-pumpene en lett tilgjengelig smørenippel. Samtlige modeller har visuell nivåovervåkning, mens Basic Plus-variantene også har integrert overvåking av tomt nivå for kontinuerlig smøreflyt. Disse pumpene kan enkelt styres via en ekstern smørekontroller eller maskinkontrollsystem. Basic Plus-variantene for mobil bruk inkluderer også en praktisk manuell smøreknapp.

Med en kapasitet på 1 liter og et leveringsvolum på ca. 3 cm3/min er CLP-pumpeserien ideell for ulike mobile og industrielle applikasjoner. Den kan brukes i anleggsmaskiner, landbruksmaskiner, busser, lastebiler, mat- og drikkevareutstyr, pakkelinjer, heiser, transportører, sentrifuger, vindturbiner og kraner.

CLP-pumpeserien fra SKF LINCOLN byr på pålitelighet, enkelhet, brukervennlighet og visuell overvåkning av smøremiddelnivået. Med dette innovative produktet setter SKF LINCOLN en ny standard for progressive smøresystemer. Ta kontakt med oss i dag for å utforske mulighetene med SKF LINCOLN CLP-pumpeserien fra Norsecraft Tec AS.

 

Type Varenummer
CLP-EG1XY2-X3FX-ZS6X-MXXX7XX CLP-EG1XY2-0000021
CLP-XG1XX2-X3FX-ZS6X-XAXXWXX CLP-XG1XX2-0000023