Wes+

Trådløst varslingssystem

WES + brann og evakueringssystem er konstruert for å møte alle relevante deler av brannvarslings- og alarmsystemstandarden EN54.

Du kan være trygg på Wes+ systemet.
Uavhengig testet, riktig sertifisert og markedsledende brann og evakueringssystem for å beskytte mennesker, materialer og miljø.

WES + har enorme praktiske fordeler for effektiv oppsett og testing av ditt midlertidige brann og evakueringssystem.

trådløs brannvarsling på skipsverft

Trådløs brannvarsling på skipsverft

WES + Systemfordeler

  • Enkelt oppsett på stedet. WES + er trådløst, så det er ingen kabling å endre etter hvert som byggeplassen din endres. Å legge til en ny enhet til et nettverk gjøres enkelt med et enkelt tastetrykk.
  • Omfattende systemlogger og rapportering. Få tilgang til systemtestrapportering, batteri, driftsvarsler og aktiveringsinformasjon via basestasjonen og last ned en PDF- eller CSV-fil via WES + -appen.
  • SMS varsler. Opptil seks personer kan motta tekstmeldinger som identifiserer aktiveringer og andre systemmeldinger. Velg hvilken type varsler hver person mottar.
  • Ubegrenset antall enheter på stedet. Enheter kan nummereres (adresseres) for enkel identifisering ved aktivering.
  • Forlenget batterilevetid. Eksternt testet til tre års normal bruk, og økt stabilitet i samsvar med EN54.
  • Systemovervåking. Advarsler om lavt batteri og redusert radiosignal for å holde brann og evakueringssystemet ditt best mulig.
  • Enhetene sendes i transportmodus, med batteri koblet til for å aktivere hurtig oppsett, samtidig som batteriforbruket minimeres.

Typisk installasjon

En typisk WES + -installasjon inneholder en batteridrevet manuell melder (Call point) ved hvert brannpunkt på byggeplassen, sammen med en basestasjon på kontoret for å aktivere systemtesting og overvåkning.

Varme- og røykdetektorer brukes for aktiv branndeteksjon og varsling

Kontakt oss